+38 (063) 656 36 81
Пн - Нд: 9.00 - 18.00
Нічого не знайдено
0
0
Батарейки
Шпильки, біжутерія, аксесуари
Ігрові набори для дітей
Мультгерої
Для малюків
Іграшки м'які
Канцтовари
Дитячі книги
Конструктори
Ляльки та набори для ляльок
Настільні ігри
Розвиваючі іграшки
Набори для творчості та рукоділля
Спортивні товари
Парти, дитячі столи та стільці
Товари для свят
Іграшковий транспорт і машини
Господарські товари
БРЕНДИ
Транспорт для дітей
Товари для літнього відпочинку
Рюкзаки, дитячі сумки, парасольки
Картини за номерами
ЗАСОБИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАХИСТУ
Алмазна мозаїка
Продукти харчування
Побутова хімія
Каталог товарів
Батарейки
Шпильки, біжутерія, аксесуари
Парти, дитячі столи та стільці
ЗАСОБИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАХИСТУ
Продукти харчування
Побутова хімія
Каталог товарів

Іграшки для новонароджених: що необхідно малюкові в перші місяці життя

2021-09-08 12:29:59
Автор: John

Здається, що в перші місяці життя дитині потрібно не так вже й багато – ліжечко, коляска, одяг. Однак не варто забувати про іграшки. Малюки починають пізнавати світ, їм необхідно взаємодіяти з предметами, грати та проявляти емоції.

Тому так важливо купити яскраві та незвичайні іграшки для новонароджених. Оточивши ними крихітку, ви забезпечите розвиток малюка. Головне, щоб вони відповідали віку та були якісними.

8 необхідних іграшок для новонародженого

  1. Брязкальця. Без них не обійтися. Це перші друзі! Вони допомагають відвернути увагу дитинки, змушують її грати та посміхатися.
  2. Підвіски на коляску. Яскраві та кумедні, милі й що привертають увагу. Такі вироби не тільки навчать зосереджуватися, а й відвертають увагу під час прогулянки, сприяють швидкому засинанню в колясці.
  3. Мобілі на ліжечко. Заспокоюють і розслаблюють. З ними малюки простіше засинають, відволікаються. Сприяють розвитку концентрації.
  4. Ігрові килимки. Одні з перших іграшок, власне ігровий простір дитинки. На ньому ваше чадо буде лежати, вчитися перевертатися та повзати, просто пізнавати світ. Зазвичай вони оснащені безліччю додаткових елементів – тактильних, музичних, які видають інші звуки.
  5. Для купання. Не всі дітки люблять водні процедури. Тому рекомендуємо купити розважалки, щоб перетворити щоденну обов'язкову процедуру в цікаву забаву. З ними час, що проводиться у ванній, пролетить непомітно.
  6. Сортери та кубики. Дітки навчаться співвідносити розміри та форми. Зможуть відволіктися на деякий час, давши можливість батькам відпочити або зайнятися домашніми справами.
  7. Прорізувачі. Коли у дитини ріжуться зубки, вона тягне в рот буквально все. Бажано, щоб у неї була спеціальна іграшка для цих цілей. Добрі відгуки завоювали слиновбирущі моделі.
  8. Ходунки та стрибунки. Ближче до першого дня народження більшість діток роблять свої перші кроки. Щоб вони впевнено стояли на ногах, швидше навчилися ходити, рекомендується купити ходунки.

Іграшки для новонароджених

Як вибрати іграшку для новонародженого

Є ряд правил і вимог, яких потрібно дотримуватися.

Розмір і форма

Виріб повинен комфортно лягати в маленьку долоню. Якщо є ручка – наприклад, у брязкальця – вона повинна бути максимально зручною, округлою, не мати гострих країв і відколів.

Звучання та різноманітність

Чим більше різних розважалок, тим краще. Вони можуть бути різноманітними:

  • фігурки тварин;
  • кільця;
  • інші геометричні фігури.

Якщо це музичні моделі, переконайтеся, що у них не різкий, приємний звук. Звучання у всіх виробів також має відрізнятися, що сприяє розвитку слуху.

Забарвлення та наповнення

Рекомендується орієнтуватися на яскраві різноколірні вироби:

  • однотонні;
  • в смужку;
  • в горошок;
  • і так далі.

Обов'язково купите прозорі, з кульками, що перекочуються всередині.

Безпека

Не повинно бути дрібних деталей, частин, які можуть відпасти або відвалитися. Важливо, щоб вони не містилися малюкові в рот. Не варто купувати моделі з різким, неприємним ароматом або вираженим запахом пластмаси.

Якщо це спеціально ароматизовані іграшки, їх запах повинен бути легким, м'яким, приємним.

Інтернет-магазин Toys4you пропонує широкий вибір товарів для дітей різного віку. У нас ви можете купити іграшки відомих виробників. Наші консультанти відповідять на всі питання, нададуть додаткову інформацію, приймуть замовлення та оперативно підготують його до відправлення.