+38 (063) 656 36 81
Пн - Нд: 9.00 - 18.00
Нічого не знайдено
0
0
Батарейки
Шпильки, біжутерія, аксесуари
Ігрові набори для дітей
Мультгерої
Для малюків
Іграшки м'які
Канцтовари
Дитячі книги
Конструктори
Ляльки та набори для ляльок
Настільні ігри
Розвиваючі іграшки
Набори для творчості та рукоділля
Спортивні товари
Парти, дитячі столи та стільці
Товари для свят
Іграшковий транспорт і машини
Господарські товари
БРЕНДИ
Транспорт для дітей
Товари для літнього відпочинку
Рюкзаки, дитячі сумки, парасольки
Картини за номерами
ЗАСОБИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАХИСТУ
Алмазна мозаїка
Продукти харчування
Побутова хімія
Каталог товарів
Батарейки
Шпильки, біжутерія, аксесуари
Парти, дитячі столи та стільці
ЗАСОБИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАХИСТУ
Продукти харчування
Побутова хімія
Каталог товарів

Яскраві іграшки-антистрес: все, що потрібно знати

2021-08-28 09:57:01
Автор: John

Коли дитина повністю зайнята процесом, вона не тільки щось створює, але і заспокоюється. Це цілюще позначається на психоемоційному розвитку малюка, вмінні контролювати свої емоції.

Допомогти в цьому здатні іграшки-антистрес. Сьогодні існує кілька різновидів таких виробів. Консультанти компанії Toys4you розкажуть про їх особливості та дадуть поради щодо вибору.

Різновиди антистрес-іграшок і їх користь

Стрес негативно позначається не тільки на емоційному, а й на фізичному здоров'ї дитини. Важливо виключити або мінімізувати його вплив на дитину. У цьому допоможуть спеціалізовані іграшки. Їх досить багато. Розглянемо особливості деяких з них.

Пластилін

Нехай вас не дивує, але це теж антистрес. Просто про його властивості забули на тлі поширених нині виробів і моделей.

Набір для творчості з пластиліну сприяє:

  • розвитку дрібної моторики;
  • вивченню кольорів і відтінків;
  • розумінню різниці форм;
  • здатності фантазувати.

Головне – граючи з пластиліном, малюк повністю розслабляється.

Існує безліч різновидів таких ігор і наборів. Добрі відгуки завоював Набір для ліплення TM Lovin'Do «Edu kids» «Ігри для пальчиків». Він призначений для найменших. У його складі безпечна суміш для ліплення та двосторонні картки. Гра з набором допоможе в розвитку:

  • посидючості;
  • творчого мислення;
  • акуратності.

Вітражна картина 1 «BUBBLE CLAY» з пластиліну – чудовий набір для творчості. В комплекті – форми, магнітна стрічка і багато іншого. Дитина зможе створити майже справжній витвір мистецтва.

Сквіш – сучасний тренд

Серед новітніх розробок можна відзначити Антистрес-сквіш в плюші. Це невелика м'яка річ. Вона може бути абсолютно будь-якої форми та представлена ​​у вигляді тварин, риб, птахів, печива і так далі. Великою популярністю серед дівчаток користується яскравий єдиноріг-веселка.

Для виготовлення використовується особливий матеріал. Його можна порівняти зі спіненої гумою. Особливість – швидкість відновлення форми. Навіть після сильного стиснення іграшка всього за кілька секунд повернеться до свого початкового вигляду. Полюбилися дітям і м'яконабивні моделі.

Кінетичний пісок

Ще один відмінний різновид антистрес-іграшок. Кінетичний пісок здатний на тривалий час захопити увагу дитини. Серед переваг:

  • безпека;
  • простота використання;
  • не злипається;
  • легко прибирати та зберігати;
  • можна робити різні фігури.

Окремої згадки заслуговує кінетичний пісок з формочками.

Яскраві іграшки-антистрес

Популярні новинки

На завершення відзначимо сучасні розробки, що швидко завоювали популярність серед дітвори та дорослих. Вони прості, навіть примітивні, але привертають дітей різного віку:

  1. Simple dimple – невеликий предмет з декількома (найчастіше двома або трьома) кнопка з гуми. Їх потрібно «лопати», просто натискаючи пальчиками.
  2. Рop it – виготовлена ​​з гуми, має безліч рядів кнопок, на які натискають пальцями. Може бути абсолютно будь-якого розміру і форми. Колір – переважно райдужний.
  3. Snapper – для дорослих людей іграшка відома під назвою еспандер. Вона допомагає тренувати м'язи рук і пальців. Але є істотна відмінність від еспандера – при натисканні видають характерний звук.

У каталозі нашого інтернет-магазину представлений широкий асортимент інших антистрес іграшок. Консультанти готові зорієнтувати в розмаїтті товарів, зробити вибір і оперативно підготувати замовлення до відправки.