+38 (063) 656 36 81
Пн - Нд: 9.00 - 18.00
Нічого не знайдено
0
0
Батарейки
Шпильки, біжутерія, аксесуари
Ігрові набори для дітей
Мультгерої
Для малюків
Іграшки м'які
Канцтовари
Дитячі книги
Конструктори
Ляльки та набори для ляльок
Настільні ігри
Розвиваючі іграшки
Набори для творчості та рукоділля
Спортивні товари
Парти, дитячі столи та стільці
Товари для свят
Іграшковий транспорт і машини
Господарські товари
БРЕНДИ
Транспорт для дітей
Товари для літнього відпочинку
Рюкзаки, дитячі сумки, парасольки
Картини за номерами
ЗАСОБИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАХИСТУ
Алмазна мозаїка
Продукти харчування
Побутова хімія
Каталог товарів
Батарейки
Шпильки, біжутерія, аксесуари
Парти, дитячі столи та стільці
ЗАСОБИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАХИСТУ
Продукти харчування
Побутова хімія
Каталог товарів

Ранній розвиток дитини та його важливість

2021-09-06 12:03:47
Автор: John

Кожна мама і кожен тато мріють, щоб їх дитина була здоровою, щасливою. А ще – розумною та успішною, змогла знайти своє покликання та розкрити таланти. Тому батьки піклуються не тільки про фізичний, але й інтелектуальний розвиток.

Найбільш активно раннім розумовим розвитком дитини починають займатися, після того, як їй виповнився один рік. До цього віку малюки стають трохи міцнішими фізично і морально. Вони готові до підкорення перших інтелектуальних верхівок.

Що таке ранній розвиток

Інформаційні технології постійно розвиваються. Збільшуються й обсяги інформації, звалюються на наші голови. Тому так важливо застосовувати досконалі методи навчання, за допомогою яких можна швидко й легко повноцінно розвиватися.

Такий підхід зробить дитини підготовленою не тільки до школи. Ранній розвиток закладає міцний фундамент для майбутнього успішного життя малюка. Він зможе легко адаптуватися й постійно навчатися в будь-якому віці.

Деякі батьки вважають, що ранній розвиток обов'язково передбачає дотримання суворих правил, чіткого графіка та використання безлічі навчальних матеріалів і складних підручників, процесів.

Це далеко не так! Найважливіше – зробити так, щоб малюк був дійсно зацікавлений в навчанні, розвитку. Тому необхідно наповнити навколишній простір відповідними іграшками. Тоді дитина сама буде проявляти інтерес до навчання.

Ранній розвиток дитини

Де купити розвивальні іграшки

У каталозі інтернет-магазину Toys4you представлений широкий асортимент розвивальних іграшок, орієнтованих на різний вік і різні завдання:

Вибираючи конкретну модель слід враховувати вік дитини, її особливості розвитку та інтереси.

Наприклад, Кубик Рубика навряд чи буде цікавий дитині, а ось школяра – цілком зацікавить. Для малюків гарним вибором буде «Дерев'яна мозаїка» із зображенням звірят. З її допомогою дітки зможуть вивчити:

  • форми;
  • кольори;
  • тварин.

Перевага – безпечна деревина, що не викликає алергічних реакцій і проявів.

Залишається на піку популярності й дерев'яна пірамідка. Вона підійде навіть діткам до року. Вона стимулює розвиток дрібної моторики рук. Малюки вивчають кольори та форми.

«Яблуко, що розмовляє» – джерело казок. Приваблює не тільки своїм незвичайним і яскравим зовнішнім виглядом, але й кумедними казками. Натискаючи на кнопки, маленький пустун буде розуміти взаємозв'язок своїх дій з подальшим результатом.

Плакат «Букварик» – ідеальний варіант для дошкільнят. З його допомогою вони вивчать букви, зможуть читати перші слова. Плакат – звуковий, видає кумедні й милі звуки.

Наш інтернет-магазин пропонує дійсно широкий вибір профільних товарів, орієнтованих на забезпечення всебічного розвитку дітей різного віку. Консультанти магазину завжди на зв'язку та готові надати необхідну додаткову інформацію про кожну позицію в каталозі. Також вони візьмуть замовлення й забезпечать його оперативну підготовку до відправлення.

Для вашої зручності передбачена доставка різними транспортними службами та кілька варіантів оплати:

  • під час отримання;
  • прямий переказ на картку;
  • онлайн-оплата безпосередньо на сайті через безпечний канал.

Доставка здійснюється на території всієї України – Київ, Дніпро, Харків, Херсон, Чернівці, Львів, Одеса, Краматорськ, Суми та інші населені пункти, в яких є представництва транспортних компаній-перевізників.