+38 (063) 656 36 81
Пн - Нд: 9.00 - 18.00
Нічого не знайдено
0
0
Батарейки
Шпильки, біжутерія, аксесуари
Ігрові набори для дітей
Мультгерої
Для малюків
Іграшки м'які
Канцтовари
Дитячі книги
Конструктори
Ляльки та набори для ляльок
Настільні ігри
Розвиваючі іграшки
Набори для творчості та рукоділля
Спортивні товари
Парти, дитячі столи та стільці
Товари для свят
Іграшковий транспорт і машини
Господарські товари
БРЕНДИ
Транспорт для дітей
Товари для літнього відпочинку
Рюкзаки, дитячі сумки, парасольки
Картини за номерами
ЗАСОБИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАХИСТУ
Алмазна мозаїка
Продукти харчування
Побутова хімія
Каталог товарів
Батарейки
Шпильки, біжутерія, аксесуари
Парти, дитячі столи та стільці
ЗАСОБИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАХИСТУ
Продукти харчування
Побутова хімія
Каталог товарів

Найкращі подарунки до новорічних свят: що подарувати дитині

2021-10-05 10:07:54
Автор: John

Новорічні свята найбільш улюблені дорослими й дітьми. Саме в цей період року з’являється і зміцнюється справжня віра в дива. Усі чекають чогось незвичайного, казкового.

Мерехтіння гірлянд, прикрашена ялина, запах мандаринів сприяють створенню неповторної, унікальної святкової атмосфери. Усі з нетерпінням чекають, коли можна буде зазирнути під ялинку й розпакувати подарунки. Особливо в передчутті перебувають діти.

Готуємося до свят заздалегідь

Підготовка до новорічних свят найчастіше стартує в середині грудня. Починається повноцінний марафон. Дорослим необхідно багато що встигнути — підготувати мішуру, прикрасити будинок, продумати меню, закупити продукти, замовити подарунки.

На всі дії й заходи йде багато сил, енергії, часу і грошей. Це втомлює і вимотує. Щоб уникнути біганини й метушні, рекомендуємо почати підготовку до свят заздалегідь. Ніхто не заважає купити подарунки дітям ще восени. У підсумку, ви знизите грудневе навантаження на себе й сімейний бюджет.

Що подарувати дітям на Новий рік

Інтернет-магазин Toys4you підготував для вас короткий огляд іграшок, які можуть стати ідеальним подарунком для вашої дитини.

Конструктор для юного інженера

Якщо ваша дитина обожнює збирати конструктори, рекомендуємо уважно вивчити асортимент нашого магазину. У каталозі представлена ​​продукція безлічі брендів. Для малюків у віці 3–4 роки підійде набір BAMSBLOCK № 3 зі 132 деталями — великими та простими в збірці. Дитина без проблем зможе сам побудувати замок або будинок, фортецю або іншу споруду.

Для справжніх інженерів рекомендуємо купити конструктор «Винахідник». Його особливість — у наявності викрутки й шурупів. Деталі скріплюються з їхньою допомогою. Такий подарунок точно порадує молодших школярів.

Ляльки для «маленької мами»

Дівчата люблять наслідувати свою маму. Тому оптимальним подарунком для них буде лялька. У нас ви можете придбати:

  • пупсів;
  • Llorens;
  • великих і маленьких ляльок.

Також є великий набір різних аксесуарів — наприклад, карети й конячки. А якщо в дівчинки ляльок багато і їм ніде жити — найкращим вибором стане дерев’яний ляльковий будиночок.

Для любителів читання

Привчати до книг дітей потрібно з перших місяців життя. Досить просто читати їм невеликі казки та віршики. Перед зимовими святами рекомендуємо звернути увагу на підбір книг про Новий рік. Асортимент — великий. У каталозі можна знайти видання для дітей різного віку.

Найкращі подарунки до новорічних свят: що подарувати дитині

Для наймолодших

В окремій категорії зібрані товари та іграшки для малюків. Добрі відгуки заслужив бізіборд настінний. Це повноцінна розвивальна іграшка, яка приваблює різними функціями та звуками. Дитина буде довго грати з нею, рухаючи різні деталі, натискаючи кнопки. Батьки в цей час зможуть зайнятися хатніми справами або відсвяткувати новорічні свята, приділяючи час один одному.